Bortúra cégeknek

Kulináris élvezetek, valamint történelmi, kulturális és szabadidős csapatépítő programok egy kézből. Kalandozzatok velünk Tokaj-Hegyalján az UNESCO világörökségi pincesorokon vagy Szerencsen, Tokaj-Hegyalja kapujában!

Exkluzív céges rendezvények bor tematikával

Exkluzív
céges rendezvények

Elegáns csapatépítő programok a bor tematikájára építve

Izgalmas
csapatépítő programok

Exkluzív tárgyalások igényes helyszíneken

Üzleti
tárgyalások

Fedezd fel Tokaj környékét az alkalomhoz illően!

Különleges céges csapatépítés helyszínt keresel 6-45 fős társaság részére?

Mi lehetne ideálisabb helyszín a csapatépítésre, mint a tokaji borvidék?

Az egyes programcsomagok kiegészíthetőek egy délutáni csapatépítő játékkal, mely során Tokajhoz kapcsolódó kvízekkel, feladatokkal készülünk nektek 1-2 órás játék keretében.

Tokaj környékének felfedezése
utazás busszal a rendezvény helyszínére

Buszos utazás

Amennyiben a társaság együtt szeretne utazni, megszervezzük a busszal történő eljutást Tolcsvába, Magyarország bármely településéről. A buszok 10 főtől 45 személyesig elérhetők, igény esetén lehetőség van luxus kategóriájú járműveket is választani.

rendezvényekhez szállás

Szállás

Az éjszakák eltöltésére igény szerint borbirtokot, elegáns hotelt, vagy akár családias vendégházakat is tudunk ajánlani.

a rendezvények tematikájához megfelelő étkezés

Étkezés

Ebédre, vacsorára, esetleg piknikre vagy uzsonnára széles választékban nyújtunk igény szerint büféasztalos vagy házias ízeket.

Programlehetőségek

programlehetőségek

Többféle programlehetőséget kínálunk a szőlőbirtok látogatástól a csapatépítő tréningig, de megszervezzük üzleti tárgyalását exkluzív környezetben is.

Tasca szicíliai borászat fa hordói
Tasca Sziciliai borászat termékei
Tasca Szicíliai borászat szőlő földje

SZICÍLIAI VENDÉGBOROK KÓSTOLÁSA

A VinXtuR Kft büszke arra, hogy a világhírű Tasca d’Almerita szicíliai borászat kizárólagos képviselője és forgalmazója Magyarországon.

Ugyan alapvető küldetésünk a tokaji borvidék megismertetése, de a Tasca közösségét, milliőjét jól ismerve, boraikat szeretve tiszta szívből támogatjuk az ismertségük növelését a magyar piacon, emiatt az ízeiket a tokaji borkóstolók alkalmaival vendégborként mindig megízleltetjük.

Csak olyan szőlőfajtákból készült Tasca borokat forgalmazunk, amelyek Magyarországon nem teremnek meg, amit a helyi borászatok nem tudnak készíteni, tehát ezzel nem teremtünk konkurenciát számukra.

A Tasca család és borászat lenyűgöző birtokokkal rendelkezik, amelyekre birtok bemutatót, borkóstolás szervezünk az éreklődők számára, szállás lehetőséggel. Közvetlen, “fapados” járatoknak köszönhetően a légi közlekedéssel eljutás igen kedvező áron megvalósítható, és az utazás mindössze 2 órát vesz igénybe!

Robert Parker logo
Wine Star Awards Logo
Wine and Spirit top 100 wineries logo

Bortúra, középpontban a tolcsvai pincesorral

Az egy vagy két napot felölelő élménytúra középpontjában az UNESCO által a Világörökség részeként elismert tolcsvai pincesor áll.
A program során Tokaj-Hegyalja látványa, hangulata és ízvilága kiválóan megtapasztalható. Egy igazán különleges bortúra élményt kínálunk, melyhez a programokat egyedi igényeitek szerint állítjuk össze. Többnapos program esetén többféle szálláslehetőség közül is választhattok.

Mit kell tudni Tolcsváról?

Tolcsva a Tokaji borvidék kiváló természeti adottságokkal rendelkező, sok értéket őrző települése. A világhírű hegyaljai bor kóstolása mellett a település lehetőséget ad megannyi szemet gyönyörködtető természeti szépség felfedezésére.

Az érintetlen természetű Zemplén és a tokaji borvidék szőlőhegyei közt megbújó, sajátos hangulatú falu leginkább azzal tűnik ki a többi település közül, hogy sehol máshol nem található annyi kastély, nemesi kúria és elegáns polgárház, mint itt!
Összesen 6 kastély található a kevesebb, mint 2 ezer fő lakosú Tolcsva területén!

Nem véletlen, hogy a VinXtuR kiemelt figyelmet fordít Tolcsva megismertetésére, mert itt Vendégeink kastélyokat látogathatnak, a Borászati Kultúra Házában mindent megtudhatnak a szőlőműveléshez és borkészítéshez használt eszközökről, megismerhetik a családi pincészetek és nagy borászatok világát, dűlőit és borait is!

A tolcsvai pincevilág különlegességét bizonyítja, hogy 2002-ben az UNESCO a világörökségi listára vette!

Elolvasom
Tokaj Világörökségi pincesor
Tokaj bormúzeum
Tolcsvai bormúzeum
Szirmay-Waldbott kastély látogatás

Szirmay-Waldbott Kastély

borászati kultúra háza

Borászati Kultúra Háza

Ügyfeleink kedvenc választásai

Válassz a legnépszerűbb csomagok közül,   vagy kérj egyedi ajánlatot!

Prémium csomagok 

prémium csomagok Tolcsvaji borászatban

1DP - 1 nap prémium

2DP - 2 nap prémium

Economy csomagok 

1DE - 1 napos economy

2DE - 2 napos economy

borospince látogatás

Csapatépítés Tokaj-Hegyalján

Mi lehetne ideálisabb helyszín a csapatépítésre, mint a Tokaji borvidék?

 

Az egyes programcsomagok kiegészíthetőek egy délutáni csapatépítő játékkal, mely során Tokajhoz kapcsolódó kvízekkel, feladatokkal készülünk nektek 1-2 órás játék keretében.

csapatépítés Tokaj-Hegyalján

Pihenjetek meg a környéken, mi gondoskodunk a szállásról!

Tolcsvai családi vendégházban, vagy nagy birtokon, elegáns környezetben szeretne pihenni a társaság? Bármelyiket tudjuk biztosítani, illetve igény szerint 15 km-en belül szállodai elhelyezés is megoldható.

Inkább egy privát, exkluzív klubpincében találkoznátok?

Amennyiben privát helyszínt keresel céges vagy baráti összejöveteledhez, tokaj-hegyaljai pincesoron található exkluzív klubhelyiségünk 6-24 fős vendégseregig áll rendelkezésedre – Szerencsen, Tokaj-Hegyalja kapujában. Az étkezést változatos szendvicsek, hidegtálak formájában tudjuk biztosítani. Borkostolások alkalmával bemutatjuk  Tokaj-Hegyalja borkülönlegességeit és megkostólhatjuk a szicília Tasca d’Almerita borbirtok kíváló, csak ott termő szőlőfajtákból készült nedüeit.

exkluzív privát borospince látogatás
rendezvény helyszín szülinapok, névnapok és évfordulók szervezésére

szülinapok, névnapok, ballagás, évfordulók

sportesemények közvetítése

sportesemények közvetítése

darts bajnokságok

darts bajnokság

játék és szórakozás

gyermekbarát (elkülönített játszósarok PlayStation-nel)

Rólunk

A Tokaj-Hegyalja térség borászaival ápolt szoros kapcsolat mellett büszkék vagyunk rá, hogy a szicíliai Tasca d’Almerita borászat borainak kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon.

Bár küldetésünk a tokaji borvidék megismertetése, de a Tasca milliőjét jól ismerve, és boraikat szeretve tiszta szívből támogatjuk ismertségük növelését Magyarországon. Emiatt az ízeiket a tokaji borkóstolók alkalmával vendégborként rendszeresen bemutatjuk.

Hazánkban csak olyan szőlőfajtákból készült Tasca borokat forgalmazunk, amelyek Magyarországon nem teremnek meg, tehát ezzel nem teremtünk konkurenciát a helyi borászok számára. Sőt, a két egyedi hangulatú környezet és az egymással versenyben nem álló borkultúra megismertetése az, ami a személyre szabott programokon túl igazán különlegessé teszi bortúráinkat.

Emiatt is mondjuk, hogy “Nálunk Tokaj és Szicília hangulata és ízei találkoznak”.

Szicíliai Tasca d’Almerita borászat tenger melletti szőlő ülétetvényei
Szicília és Tokaj legnemesebb szőlőiből készült borok
Különleges borospincék

Kérj visszahívást!

Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül! 48 órán belül elküldjük ajánlatunkat a teljes élménytúrára. 

Többnapos túra esetén szálláslehetőséget is biztosítunk, ebben az esetben elküldjük a szállástípusok pontos felszereltségét is.

Vagy kérj részletes ajánlatot űrlapunk kitöltésének segítségével!

Hasznos kérdések és válaszok

A Tolcsván eltöltött időtartamtól függően mindhárom főétkezést tudjuk biztosítani.
Az étkezések helyszíne is választható: helyi család, helyi étterem, borászat és kastély környezet is elérhető. A helyi pincészet borkóstoló programja is kibővíthető a pincében elfogyasztott ebéddel és/vagy vacsorával.
Amennyiben az étkezésről magatoknak szeretnétek gondoskodni, természetesen erre is van lehetőség. Ismét hangsúlyozzuk, hogy a programcsomagok szabadon választhatók, összeállíthatók a társaság, vagy a főszervező által!

A helyi pincék, borászatok látogatása során igény szerint 3-5 féle autentikus tokaji bor kóstolható, illetve különleges vendégként 1-3 szicília borokat is ízlelhetünk. A borok között szerepelnek frissebb, gyümölcsösebb vagy érettebb fehérborok, testesebb vörösborok, melyek változatos ízvilágú szőlőfajták borai.
A túra alkalmával egyedi módon szicíliai borok kóstolására is van lehetőség – kizárólag a mi szervezésünkben. Büszkék vagyunk rá, hogy a világhírű Tasca d’Almerita szicíliai borászat kizárólagos képviselői és forgalmazói vagyunk Magyarországon.